Får ikke orgasme orgasme kvinner

får ikke orgasme orgasme kvinner

Orgasme, SEX - Slik får du orgasme Hvorfor får kvinner orgasme? Sosiobiobloggen: Hvorfor får kvinner orgasme? Mange kvinner strever med å oppnå orgasme. De tror «alle andre» får det til og at de selv er unormale. Slik er det ikke. Menns orgasme har en åpenbar funksjon mens biologene har større problemer med å finne rasjonelle forklaringer for kvinnens. Noen ser derfor kvinners orgasme som et mysterium og overser den helt åpenbare forklaringen. Får, ikke, orgasme - - Flere kvinner ligger helt stille Men hvorfor får kvinner orgasme? Det er veldig viktig at menn kan få Orgasme, SEX - Slik får du orgasme Hvorfor får kvinner orgasme? Sosiobiobloggen: Hvorfor får kvinner orgasme? Mange kvinner strever med å oppnå orgasme. De tror «alle andre» får det til og at de selv er unormale. Slik er det ikke. Menns orgasme har en åpenbar funksjon mens biologene har større problemer med å finne rasjonelle forklaringer for kvinnens. Noen ser derfor kvinners orgasme som et mysterium og overser den helt åpenbare forklaringen. Får, ikke, orgasme - - Flere kvinner ligger helt stille Men hvorfor får kvinner orgasme? Det er veldig viktig at menn kan få orgasme og ikke en stor nok ulempe at kvinner får det til at naturlig utvalg har. Ifølge Gamnes er det nemlig slik at kvinner sjeldent får orgasme med kun «inn ut»-støt.

Får ikke orgasme orgasme kvinner - Hvordan

Tilfeldig orgasme, personlig har jeg ingen problemer med å dra en påfuglhale på mannen. Sjekk en gorillahunn, sammenliknet med en dominerende silverback. Orgasmen var der for å sikre avkommet i en trygg kjernefamilie.

Får ikke orgasme orgasme kvinner - Slik

Vi må vise at orgasmen har en fordel. Dette er tilgjengelig for alle bloggere. De som ikke klarte dette, var frigide mente han altså følelsesmessig umodne. For å oppnå dette råder Gamnes derfor alle til å bruke fantasien, finne ut hva som passer for deg og din partner. (Pssst: Heteroseksuelle kvinner har færrest orgasmer. Blant våre første forfedre, de som nettopp hadde klatret ned fra trærne, var det stor kjønnsdimorfisme.

En Kommentar på “Får ikke orgasme orgasme kvinner”

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *